• Wereldwijde verzending
  • 1 jaar garantie
  • Gebruikt in bijna 50 landen
  • nl
0 Mijn offerte
28 / 10 / 2022

Video: Bodypod uitgebreid getest in Australië

Deel op social media Categorie

Product review op het Youtube kanaal ‘Are You Dying To Know’

In september werd een Bodypod Transfer Matras verstuurd naar Trish & Tracie uit Brisbane, Australië. De uitvaartondernemers publiceren regelmatig uitvaart-gerelateerde video’s op hun Youtube kanaal ‘Are You Dying To Know‘.

In deze video laten Trish & Tracie zien hoe je een overledene uit een woning haalt als dit niet mogelijk is met een brancard. Bijvoorbeeld omdat er te weinig ruimte is voor een brancard of wanneer een woning smalle trappen en gangen heeft.

Tegelijkertijd proberen Tracy en haar collega’s de Bodypod Transfer Matras van Tetcon voor het eerst uit en geven ze een eerlijke beoordeling van het product. Tetcon stuurde Tracy een Bodypod Matras toe, maar ze zijn niet betaald om het product te beoordelen en Tetcon had geen invloed op deze video voordat hij werd gepubliceerd – ze zagen hem voor het eerst toen jij dat ook deed.

Bij de ophaling van een overledene uit een gezinswoning zijn er een paar belangrijke overwegingen:

1. De ophaling mag geen fysiek letsel veroorzaken bij de uitvaartmedewerkers.

2. Ongeacht het gewicht van de overledene, moet de overdracht op een snelle en respectvolle manier gebeuren;

3. De lichaamsvloeistoffen en de integriteit van het lichaam van de overledene moeten te allen tijde onder controle worden gehouden.

4. Alle hulpmiddelen die je gebruikt moeten wasbaar en/of desinfecteerbaar zijn.

Tracy & Trish hebben de Bodypod gebruikt voor een demonstratie en de transfer van een lichaam uit een bed én via trap nagebootst. Medewerkers in de uitvaartvervoer komen dit soort situaties namelijk regelmatig tegen.

Bekijk de Bodypod video:

Ook interessant: Amerikaanse Youtuber Kari The Mortician test de Bodypod