Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Anti-scheur materialen

Mensen die in de psychiatrie werken komen het dagelijks tegen: cliënten met gedragsproblemen en -stoornissen. Zelfverwonding, onrust, fysieke agressie en ga zo maar door. Anti-scheur materialen (ook wel separatietextiel genoemd) kunnen het verschil maken. 
Separatie kussen
Anti-scheur kussens

Handige anti-scheur kussens met sterke en brandveilige eigenschappen. Zorgt voor extra bescherming bij afzondering. Eenvoudig te wassen.

Anti scheur deken
Dekens & lakens

Deze separatie dekens en lakens worden ingezet bij politiecellen, PI en separeercellen. Het separatie deken kan ook als fixatie middel gebruikt worden.

Anti-scheur kleding
Anti-scheur kleding

Bermuda’s, hemden & hesjes. De separatie kleding zijn verkrijgbaar in een ‘one size’ maat. De hemden kun je met korte mouwen bestellen.

Als verzorgenden in hun werk te maken krijgen met agressie van cliënten kunnen zij dat als bedreigend of lastig ervaren. Een machteloos gevoel, wordt dit ook wel genoemd.   Door te investeren in hoogwaardige anti-scheur materialen zorg je voor een integrale preventieve aanpak voor uw cliënten.

Separatietextiel assortiment

Het anti-scheur concept van Tetcon bestaat uit de volgende producten: lakens, kussens, bermuda’s, jurken en hesjes. Ook custom-made artikelen kunnen gemaakt worden.

Wat moet je weten over anti-scheur?

  • Afgewerkt met Nylbond garen
  • Gemaakt van Trevira CS polyester
  • Heeft een brandvertragende werking
  • Verkrijgbaar in groen en blauw
  • IJzersterke materialen

U zult versteld staan hoe sterk deze anti-scheur materialen zijn. De afwerking is afgestikt met Nylbond garen. Dankzij de Trevira CS kwaliteit zijn de anti-scheur materialen brandvertragend. Anti-scheur wordt vaak vervaardigd van zware katoenen materialen. Het nadeel hiervan is dat de brandvertragenheid na verschillende wasbeurten niet meer aanwezig is. Met Trevira CS bent u er zeker van dat dit aan de hoogste brandnormen voldoet.

Anti-scheur materialen bestellen?