• Wereldwijde verzending
  • 1 jaar garantie
  • Gebruikt in bijna 50 landen
  • nl
0 Mijn offerte
10 / 11 / 2023

Zo kies je de juiste BitePRO® armbeschermers

Deel op social media Categorie

BitePRO® bijt-, krab- en knijpwerende armbeschermers zijn ’s werelds eerste en nog steeds toonaangevende producten in hun soort. Zorgverleners in de gezondheidszorg en leraren in het onderwijs over de hele wereld gebruiken BitePRO® omzichzelf te beschermen. Deze zogenaamde anti-bijt kleding biedt betrouwbare en comfortabele bescherming en vermindert het risico op lichamelijk letsel, infecties en ziekten. Evenals mogelijk langdurig psychologisch trauma.

De armbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, stijlen en maten. 

Om je te helpen bij het kiezen van het meest geschikte model hebben we hier alle verschillen uitgelegd. 

Hou er rekening mee dat alle armbeschermers gedragen kunnen worden in combinatie met de BitePRO® Handschoenen.

Versie 1

Dit model biedt bescherming tegen bijten, krabben en knijpen voor de onderarm.  Deze versie is volledig gevoerd met een bijtbestendige stof en heeft een duurzame waterbestendige nylon voering, die de drager beschermt tegen lichaamsvloeistoffen. Daarnaast reinig je deze in een handomdraai. De duiminkeping zorgt ervoor dat de armbeschermers goed blijven zitten als je veel beweegt.

Klik op deze link om naar de productpagina te gaan. 

Versie 1 + Extra Bescherming

Deze armbeschermer heeft hetzelfde ontwerp als de Versie 1, echter is deze voorzien van een laag schuim met een hoge compressie. Het schuim zit tussen de BitePRO®-stof en de Nylon buitenvoering. Dit voorkomt ernstige kneuzingen en vermindert het risico op bijtwonden aan de onderarm.

Klik op deze link om naar de productpagina te gaan. 

Versie 3

Onze populairste en best verkochte armbeschermer. 

De Versie 3 is gemaakt van 100% BitePRO®-stof en biedt discrete, lichtgewicht en comfortabele bescherming tegen bijten, krabben en kneepjes op de hele onderarm. Maar ook de rug en binnenkant van de hand wordt beschermd.

Klik op deze link om naar de productpagina te gaan. 

Versie 4

Dit model biedt volledige bescherming aan de arm tegen krabben, knijpen en bijten. Het loopt helemaal door op je rug waar een grote elastiek zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Dit beschermmiddel heeft ook een duurzame en waterbestendige nylon voering, die de drager beschermt tegen lichaamsvloeistoffen. Deze armbeschermer maak je ook eenvoudig schoon. De duimlussen zorgen ervoor dat ze goed blijven zitten als je veel beweegt. 

Klik op deze link om naar de productpagina te gaan. 

Versie 4 + Extra Bescherming

Deze armbeschermer ziet er hetzelfde uit als Versie 4, echter is deze voorzien van een laag schuim met een hoge compressie. Hiermee voorkom je ernstige kneuzingen en vermindert het risico op bijtwonden aan de onderarm.

Klik op deze link om naar de productpagina te gaan. 

Versie 5

Versie 5 is volledig gemaakt van bijtbestendige stof. Je kan dit model ook onder of boven bestaande kleding dragen. Het ontwerp is vergelijkbaar met de versie 4 armbeschermers, maar dan zonder de Nylon buitenvoering. Hierdoor is de versie 5 nog lichter. Door het ontbreken van de Nylon buitenvoering biedt dit model echter geen bescherming tegen lichaamsvloeistoffen.

Klik op deze link om naar de productpagina te gaan. 

Mocht je vragen hebben over de BitePRO® armbeschermers, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. We helpen je graag vooruit.

Wil je deze armbeschermers direct bestellen? Ga dan direct naar de webshop via deze link.