Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Textiel blog
feb 28

Wat voor bedlinnen heeft u nodig op het hotelbed?

Tetcon bedtextiel

Om het complete hotelbed te voorzien van het nodige bedlinnen, moet u bovenop het matras behoorlijk wat lagen aanbrengen. Al deze lagen hebben een beschermende en/of comfortable functie. Zo beschermt de molton het matras en zorgt het hoeslaken voor comfort bij de hotelgast. In de afbeelding hiernaast ziet u welke onderdelen essentieel zijn voor het hotelbed.

Voor een Facilitair Manager of Housekeeper valt de zoektocht naar het juiste beddengoed voor op het hotelbed niet altijd mee. Sterker nog, budget en kwaliteit kunnen vaak recht tegenover elkaar staan. 

Laat uzelf daarom assisteren door één van onze productexperts, zodat we de doelen van uw organisatie kunnen afstemmen op de geschikte materialen voor het hotelbed. Bij Tetcon kunt u terecht voor kussens, dekbedden, moltons, kussenbeschermers, dekbedovertrekken, hoeslakens, matrassen en hotelbedden.

About The Author

"Mijn naam is Bob. Ben gefascineerd door de ontelbare toepassingen van textiel. Bovendien heb ik passie voor duurzaamheid, marketing en branding."

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *