Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Textiel blog
dec 14
Evacuatiestoel alternatief - S-CAPEPLUS

12-jarige jongen evacueert volwassene via de trap

“Hoe evacueer je een mindervalide persoon via de trap?” Een veelgehoorde vraag van bedrijfshulpverleners en werknemers. Deze vraag hoor je niet alleen binnen de zorg, maar ook bij bedrijven en openbare instellingen.

In onderstaande video maak je kennis met Guus. Guus is een 12-jarige jongen uit Arnhem en hij gaat antwoord geven op de bovengenoemde vraag. Evacuatiematras in dit gebouw aanwezigHij laat zien hoe dat je een persoon kunt redden tijdens een evacuatie. Via de trap. Met een evacuatiematras. Zo’n middel wordt ingezet bij allerlei organisaties: bedrijven, zorginstellingen, musea, theaters, bioscopen en winkelcentra. Bekende voorbeelden zijn Philips, ASML, Erasmus MC of Antonio van Leeuwenhoek ziekenhuis. In al deze gebouwen zijn minder-mobiele mensen aanwezig en een calamiteit ligt iedere dag op de loer. Daarom is het ozo belangrijk om de juiste middelen in huis te hebben, zodat iedereen veilig naar buiten kan.

Veel evacuatie middelen (bijv. een evacuatiestoel) zijn moeilijk in gebruik, maar het evacuatiematras S-CAPEPLUS bewijst het tegendeel. Het hulpmiddel is door jong, oud, man en vrouw te gebruiken. Het evacuatie concept is door Tetcon ontwikkeld en gepatenteerd.

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.

About The Author

"Mijn naam is Bob. Ben gefascineerd door de ontelbare toepassingen van textiel. Bovendien heb ik passie voor duurzaamheid, marketing en branding."

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *