Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Medische schorten

Bescherm jezelf en je collega’s met medische schorten

Deze schorten helpen je om jezelf en je collega’s te beschermen tegen spatten en vocht. Dat klinkt misschien niet zo sexy, maar voor sommige van jullie is deze eigenschap giga-belangrijk.

Belangrijke details

Door de manchet kun je het medische Tetcon schort makkelijk combineren met een paar handschoenen, waardoor je je armen compleet kunt bedekken.

Snel aan te trekken

Door de open achterzijde kun je het Tetcon schort snel aan- en uittrekken. Dankzij de sluitkoorden rond de nek en de romp kun je het schort eenvoudig afsluiten voor optimale bescherming.

Een elastische manchet

Deze beschermende schorten hebben een gebreide manchet, die zorgt voor elasticiteit en daardoor net wat extra draagcomfort biedt.

One size voor verschillende lichaamstypes

Als jij je team wilt uitrusten met deze schorten, krijg je te maken met verschillende lichaamstypes. Daarom is er gekozen voor een one size maatvoering. Hiermee garandeer je een complete dekking en snelle inzetbaarheid voor al je collega’s.

Wil je veilig aan de slag?

Tetcon’s schorten gaan je helpen

Technische eigenschappen

One size

Waterdicht, gestikte naden en linten, met stevige manchetten.

Meer over deze schorten

Medische schorten zijn voorbeelden van persoonlijke beschermingsmiddelen die worden gebruikt in de gezondheidszorg. Ze bieden de drager bescherming tegen de verspreiding van infectie of ziekte als de drager in contact komt met mogelijk besmettelijk materiaal. Ook kunnen schorten voorkomen dat de drager micro-organismen overdraagt die kwetsbare cliënten kunnen schaden. Bijvoorbeeld cliënten met een verzwakt immuunsysteem. Schorten kunnen daarom een positieve bijdrage leveren aan je algemene beleid voor infectiebeheersing. Medische schorten staan in de volksmond ook bekend als operatieschorten, isolatieschorten, chirurgische isolatieschorten of OK-schorten.