Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Matrassen en toppers

Er is niets zo vervelend als uw gasten een slechte nachtrust ervaren door slechte matrassen of toppers. Een matras of topper heeft een grote invloed op het slaapcomfort van uw gast.
En het allerlaatste wat u wilt is dat gasten klagen over een slechte nacht.
Goede matrassen en toppers kunnen al deze problemen voorkomen.
Matrassen

Matrassen zijn er in allerlei soorten en maten. De variatie is bijna net zo groot als de Chinese keuken. Met zoveel verschillende matras mogelijkheden is het soms moeilijk kiezen. Daarom hebben we een matras-selectie gemaakt die aansluit bij de wensen van een lokale bed & breakfast en bij een 5 sterren hotel. 

Deze matrassen kunt u bij ons bestellen:

  • Bonellvering matrassen
  • Pocketvering matrassen
Matrassen en dekbedden
Budget en kwaliteit voor matrassen combineren? Dat kan.
  • Topper voor matrassen en horeca gebruik
Toppers

Een matrastopper is net zoiets als een kers op de taart. De topper wordt namelijk bovenop het matras gelegd. Waarom? De topper gebruikt u om de levensduur van uw matrassen te verhogen, maar heeft ook een positieve invloed op het slaapcomfort van uw gast. Ook kunt u de ’hinderlijke naad’ tussen 2 éénpersoons matrassen laten ‘verdwijnen’. Net als die kers de taart afmaakt, zorgt de topper voor dat ‘extraatje’ in de hotelkamer.

Veelgestelde vragen over matrassen en toppers

Wat is een bonellvering matras?

Onze matrassen die wij verkopen  hebben als interieur een 4-slags bonellvering met 2,5cm comfortschuim SG30 afdekking. De tijk is een Damast Taborin, doorstikt met 200gram anti-allergische watten. De hoogte van dit matras is 18cm. Deze Bonell matrassen zijn eveneens verkrijgbaar met een brandvertragende damast tijk.

Wat is een pocketvering matras?

Onze matrassen hebben als interieur een 7-zone pocketvering met 3cm polyetherschuim, SG40 afdekking. De tijk is een dubbeldoekhoes, doorstikt met 300gram antiallergische watten, afritsbaar d.m.v. 2 zijden rits. De hoogte van dit matras is 21cm. Deze pocketvering matrassen zijn eveneens verkrijgbaar met een brandvertragende dubbeldoekhoes.

 

Wat kosten deze matrassen en toppers?

Dit is geheel afhankelijk van de maat en kwaliteit die gekozen wordt. Wij adviseren altijd bij twee-persoonsbedden om 2 losse boxsprings met 2 losse matrassen en 1 volle topper te nemen, om optimaal comfort te creëren.

Hoe hoog zijn deze matrassen?

Matrassen variëren tussen de 18cm en 21cm , dit is afhankelijk van de keuze die u maakt.

Hoe hoog zijn de toppers?

Onze toppers zijn 7 centimeter hoog.

Hoe zit het met garantie?

De garantiebepalingen gaan in bij levering en hebben enkel betrekking op gebreken ten gevolge van constructie en/of fabricagefouten. Op het matras dient een garantie etiket aanwezig te zijn en voor de boxsprings geldt een Quality Controle document.

Wat is het interieur en tijk van de topper?

Het interieur van onze topper is een 4cm Megapur, Koudschuim HR60. De tijk is een dubbeldoek intro, doorstikt met 300gram antiallergische watten en heeft een hoogte van 7cm.

Of wij ook hotelbedden kunnen leveren? Yes we can!

Hotelbedden voor professioneel gebruik. Verkrijgbaar bij Tetcon.