Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Kussens
  • horeca hoofdkussen van tetcon
  • Boxmet stepping kussen van Tetcon

Kussens

Kussens die niet comfortabel zijn, zorgen voor ergernis bij de gebruikers. Dat is niet zo gek, want een slecht hoofdkussen kan de nachtrust van uw gasten verstoren. En een gast met een slechte nachtrust is net als een auto met een lege tank. Dat moet u voorkomen. En ja, een hoofdkussen kan een groot verschil maken.

Hoofdkussens zijn er in allerlei soorten, maten en kwaliteiten. Het doel van een hoofdkussen is optimaal slaapcomfort bieden, maar dat doen ze lang niet allemaal. Voor professioneel gebruik van hoofdkussens is het verstandig om verschillende afwegingen te maken: het comfort, de kwaliteit en de vulling.

Kwaliteiten

Asunt in anim uis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in anim id est laborum.

Comfort

Asunt in anim uis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Vulling

Asunt in anim uis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in anim id est laborum. Allamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Related Projects