Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Herbruikbare Face Shields

Herbruikbare Face Shields

Optimale bescherming tegen spetters.
Alternatief voor disposable Face Shields

Te veel afval of te veel druk op disposable Face Shields?

Wil je minder PBM disposables gebruiken?
Deze Face Shields zijn het antwoord.

Technische specificaties

  1. Wanneer je de Face Shield omlaag wil zetten, pak je de visor zorgvuldig vast en trek je deze naar beneden zodat je complete gezicht is bedekt.
  2. Wanneer je de Face Shield omhoog wil zetten, pak je de visor zorgvuldig vast en zet je het omhoog totdat ie boven het gezicht uitkomt.

Omtrek hoofd: 53-63 cm

* Afmeting is eenvoudig aan te passen door middel van de verstelbare knop aan de achterzijde van de Face Shield.

Meer over deze Face Shields:

Een Face Shield beschermt je tegen spatten en druppels. Ook herinner je anderen eraan om op afstand te blijven. In combinatie met een mondmasker zorg je voor optimale bescherming voor jezelf en je collega’s.

De professionele Face Shield is voorzien van een verstelbare lens en een verstelbare knop aan de achterzijde. Hierdoor kun je de Face Shield eenvoudig aanpassen naar het omtrek van je hoofd. Ook is de gezichtsbeschermer geschikt voor mensen die een bril dragen.

Deze herbruikbare Face Shields van Tetcon worden gebruikt door veel verschillende organisaties. Denk hierbij aan zorginstellingen, scholen, fysio’s, kappers, GGD’s, bedrijven & allerlei soorten contactberoepen.

Wil je Face Shields bestellen voor jouw organisatie? Dat kan. Stuur een e-mail naar info (@) tetcon-ge.com. Je ontvangt dan direct een offerte van onze collega’s.

Offerte ontvangen voor deze Face Shields?

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Vul daarna je gegevens in en je ontvangt binnen no-time een offerte in je mailbox.