Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Face Shields

Face Shields

Bescherm jezelf & collega’s.
Geschikt voor alle contactberoepen.
Uit voorraad leverbaar.

Face Shields van Tetcon

Binnenkort weer opstarten en wil je veilig aan de slag?

Deze gezichtsbeschermers beschermen je tegen druppels en spatten.

Technische specificaties

Materiaal: PET Lens, 2.5 mm dik, elastiek & spons

Afmeting: 33×22 cm 

Meer over deze Face Shields:

Binnenkort weer opstarten op je werk en wil je veilig aan de slag? Deze Face Shields (Gezichtsbeschermers) kunnen hulp bieden.

Een Face Shield beschermt je tegen spatten en druppels. Ook herinner je anderen eraan om op afstand te blijven. Een ander voordeel is dat je gezichtsuitdrukkingen nog altijd zichtbaar zijn.

De Face Shields is voorzien van een PET Lens met een zogenaamd ‘anti-fog’ systeem. Hierdoor beslaat de lens niet aan bij uitademen. Ook is de gezichtsbeschermer geschikt voor mensen die een bril dragen. Dankzij de elastiek is de Face Shield makkelijk te verstellen en ervaar je meer comfort tijdens het dragen.

De Face Shields van Tetcon worden gebruikt door veel verschillende organisaties. Denk hierbij aan zorginstellingen, scholen, fysio’s, kappers, bedrijven & allerlei soorten contactberoepen.

Wil je Face Shields bestellen voor jouw organisatie? Dat kan. Stuur een e-mail naar info (@) tetcon-ge.com. Je ontvangt dan direct een offerte van onze collega’s.

Gezichtsbeschermers van Tetcon
Gezichtsbeschermers

Offerte ontvangen voor deze Face Shields?

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Vul daarna je gegevens in en je ontvangt binnen no-time een offerte in je mailbox.