Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Levensreddende evacuatiematrassen.

Iedere BHV’er komt er mee in aanraking: ontruimingen. Tijdens calamiteiten kan niet iedereen zelfstandig vluchten. Denk bijvoorbeeld aan baby’tjes, senioren of rolstoelgebruikers. Om dat probleem op te lossen, kunnen deze evacuatiematrassen je helpen.
Evacuatiematras S-CAPEPLUS
S-CAPEPLUS Basic

Dit evacuatiematras is met vier woorden te beschrijven: Voordelig. Eenvoudig. Snel. Comfortabel. Een persoon wordt stevig ingepakt op het matras door middel van flappen. Dankzij de gladde materialen, glijdt deze makkelijk over verschillende vloeren.

Meer informatie
S-CAPEPLUS Evac Mat Premium
S-CAPEPLUS Premium

Dit ‘premium evacuatiematras’ beschikt over ‘s werelds sterkste vezel, Dyneema®, en zogenaamde head blocks. Het hulpmiddel wordt voornamelijk gebruikt op buitentrappen, ruwe ondervloeren en in buitengebieden.

Meer informatie
S-CAPEPLUS Evacuatiematrassen
S-CAPEPLUS Youth

Het Youth Model van de S-CAPEPLUS Evacuatiematrassen zijn ontworpen om jonge kinderen en personen met een kleiner postuur snel te evacueren. Het evacuatiematras heeft een lengte van 175 cm.

Meer informatie
Evacuation Mat S-CAPEKIDS
S-CAPEKIDS

Het evacuatiematras S-CAPEKIDS wordt gebruikt in kinderziekenhuizen, kinderdagverblijven en kraamafdelingen. Maar liefst 4 of 5 baby’s kun je tegelijk evacueren. Het matras is zacht en comfortabel.

Meer informatie
BARIATRIC S-CAPEPLUS

Dit XL evacuatiematras is ontworpen om hulpverleners te helpen bij de evacuatie van zwaarlijvige personen. Voor horizontale en verticale ontruimingen. Ontworpen met Dyneema®.

Meer informatie

Deze evacuatiematrassen zijn bekend van:

La presse Tetcon

Tetcon in het Algemeen Dagblad

In het NOS journaal Tetcon

De Bodypod bij Omroep Brabant

Evacuatiematras van Tetcon op Japanse Televisie

Technisch talent Tetcon