Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Uw gasten laten genieten van dekbedden

Kies een dekbed dat perfect bij uw organisatie past. We hebben een dekbed die voldoet aan uw wensen, of u nu een groot of klein budget heeft, of wanneer u voorkeur geeft aan natuurlijke of synthetische materialen. Alles is mogelijk.
Focus op uw gasten

De keuze van het geschikte dekbed hangt af van uw type gast. Ons team staat voor u klaar om te helpen bij een geschikte keuze.

Inzetbaarheid

Onze dekbedden worden op heel wat plekken ingezet. Bij vakantieparken, hotels, jeugdherbergen, gastverblijven, B&B’s en nog veel meer.

Uw budget

Voor ieder budget en iedere wens is er een geschikt dekbed. De dekbedden komen rechtstreeks van de fabriek, daardoor krijgt u te maken met hele scherpe tarieven. En dat is goed voor uw portemonnee.

tetcon dekbedden voor horeca
De tijk

De tijk is de ‘hoes van het dekbed’ en beschermt de vulling van ontsnappen. Ook zorgt de tijk voor extra comfort en optimaliseert de nachtrust.

De vulling

Vullingen in overvloed! Er zijn verschillende soorten vullingen voor uw dekbed verkrijgbaar. Denk hierbij aan katoen, polyester, synthetisch of dons.

De maatvoering

De maatvoering is geheel afhankelijk van uw specifieke situatie. Één persoons of twee persoons. Van 140×200 cm tot 260×220 cm. Afwijkende maat? Daar schrikken we niet van.

Prijzen ontvangen voor dekbedden?

Op zoek naar meer beddengoed? U vindt het hier!

Hoeslakens

Toppers

Kussens

Dekbedovertrek uit Italië

Dekbedovertrekken