Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Bodypod glijmatras
  • Bodypod transfer matras

Bodypod glijmatras

Heb je vaak te maken met fysieke klachten bij het overbrengen van overledenen? Moet je vaak heel wat gewicht tillen bij zo’n verplaatsing? Je bent niet de enige. Bij het overbrengen van overledenen krijgen veel mensen te maken met fysieke overbelasting. Vaak worden brancards gebruikt om een overledene te verplaatsen. Over trappen is dit vaak een heel karwei en al dat tilwerk kan zijn tol gaan eisen voor je lichaam. Precies om die reden werd de Bodypod ontwikkeld.

“Het transfer hulpmiddel is innovatief omdat we een overleden persoon op een humane manier naar beneden kunnen brengen met een lichtgewicht product. Dela Uitvaartvervoer.”

Met de Bodypod ben je in staat om een overledene op een humane manier via trappen te verplaatsen. De overledene wordt op het glijmatras gefixeerd en stevig ingepakt. Een dik en stevig schuimmatras beschermt het lichaam. En hoe fijn is het dan als je niet meer hoeft te tillen, maar kunt slepen. De Bodypod werd voor Dela Uitvaartvervoer ontwikkeld en wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door uitvaartondernemers.

Meer informatie

Bodypod was ook te zien op Omroep Brabant.

Related Projects