Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com
Textiel blog
jan 01
Werkwijze van Tetcon uit Eindhoven

Nieuwe textiel website voor Tetcon

Allereerst de beste wensen voor 2018! Afgelopen maanden werd er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website voor de verschillende textiel concepten van Tetcon. We hadden al een productwebsite voor onze evacuatie middelen maar er zijn nog veel andere concepten waar we klanten mee kunnen helpen. Precies om die reden gingen we aan de slag voor een nieuwe Tetcon website. En dit is het resultaat.

Meerdere textiel concepten voor verschillende sectoren

Doordat we alleen een productwebsite hebben voor de evacuatie hulpmiddelen, konden de meeste klanten maar weinig vinden over “Tetcon“. Het ‘evacuatie concept’ is waar de meeste focus ligt. Maar steeds meer “oude klanten van Hezemans Textiel” gingen ons afgelopen jaar benaderden of we hen konden helpen met zorgtextiel of horecatextiel. En dat deden we en doen we maar al te graag.

Zo vind en lees je hier meer informatie over anti-scheur, onze textiel partnerships met BKS en Gastaldi, matrasbeschermers, matrassen, hoeslakens en hotelbedden.

Freelancers uit binnen- én buitenland

Met de hulp van verschillende freelancers zijn we in staat geweest om dit project sneller af te ronden dan verwacht. Zowel Nederlandse freelancers, als freelancers uit Pakistan en Sri Lanka, hielpen mee om het project een succes te maken.

About The Author

"Mijn naam is Bob. Ben gefascineerd door de ontelbare toepassingen van textiel. Bovendien heb ik passie voor duurzaamheid, marketing en branding."

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *