Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Reseller worden?
Voor verschillende concepten zijn reseller mogelijkheden.

Het doel? Uw business laten groeien.

Bij Tetcon geloven we in de kracht van samenwerken. Samen komen we verder. Samen kunnen we meer organisaties helpen door de kracht van slimme textiel oplossingen.

Precies om die reden begonnen we een reseller programma voor onze textiel concepten. Door de grootschalige inzet in verschillende sectoren kunnen meer en meer organisaties hun business laten groeien. Daarom gingen tientallen bedrijven u voor.

Dit zijn populaire concepten voor de resellers van vandaag:

  • S-CAPEPLUS evacuatiematrassen
  • S-CAPEPOD evacuatiedoeken
  • Bodypod
  • Anti scheur materialen
  • Onrust materialen
  • Transfermiddelen

Andere concepten waarmee u als reseller aan de slag wilt gaan? Neem contact met ons op.

Bent u klaar om uw organisatie aan te melden als reseller?

Resellers waar we mee samenwerken

Binnen Nederland kiezen verschillende resellers om onze concepten bij hun klanten onder te brengen, maar ook resellers buiten de grenzen doen dit. Van Japan tot Saudi-Arabië. Van Engeland tot Australië. Van Amerika tot Polen.

Waarom kiezen bedrijven voor onze reseller programma’s?

Condities

Afspraken, goede communicatie en gunstige condities zijn de leidraad van iedere samenwerking. Dat geldt ook voor de Reseller Programma’s van Tetcon.

Prijzen

Naast goede condities is de prijs altijd een dingetje. En dat begrepen we. Bij ieder concept gaan we voor de beste, sterkste en mooiste prijzen.

Maatwerk

Voor maatwerk staan we te springen. Door korte lijnen met confectie bedrijven, weverijen en breierijen kunnen we op maat gemaakte artikelen snel realiseren.

Dropshipping

Sommige resellers kiezen voor een dropshipping programma. Met het dropship model verzorgen we de verzending direct naar uw eindklant. Volledig neutraal.

Vragen?

Benieuwd wat onze reseller programma’s precies kunnen betekenen voor uw organisatie? Onze Tetcon collega’s helpen u graag verder.

040 298 99 55

Unlock gepersonaliseerde content

Als reseller proberen wij content en marketing materiaal dusdanig te personaliseren, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kan.

Mail: info (at) tetcon-ge.com

Het laatste nieuws van Tetcon

Alles wat u moet weten over textiel, trends, ontwikkelingen en onze textiel concepten.