• Wereldwijde verzending
  • 1 jaar garantie
  • Gebruikt in bijna 50 landen
  • nl
0 Mijn offerte
23 / 08 / 2022

Uitvaartondernemers kunnen nu ook brancard- en kisthoezen bestellen

Deel op social media Categorie

De producent van het transfer matras Bodypod onthult vandaag een serie aan kisthoezen én brancardhoezen. 

Uitvaartondernemers kunnen nu zelf ervaren dat duurzaamheid, een exclusief design en een aantrekkelijke prijs hand in hand gaan. De verkoop van de nieuwe hoezen is onlangs gestart.

Brancardhoes

Een brancardhoes wordt gebruikt om de stoffelijke overschotten van de overledene af te dekken. Dit wordt vooral gedaan op de brancard. Hierdoor voorkom je dat lichaamsvormen zichtbaar zijn. Dat is wel zo prettig voor nabestaanden en buurtgenoten. Iedere brancardhoes wordt standaard voorzien met LiquidBlocker. Dit is een textiel-technologie welke voorkomt dat vloeistoffen de stof binnendringen. Hierdoor is reiniging makkelijk en snel. Dat klinkt misschien niet zo spannend, maar voor uitvaartondernemers is hygiëne extreem belangrijk.

En de brancardhoezen is niet het enige. Tetcon introduceert nu ook kisthoezen voor de zogenaamde platte kist (die in Nederland veel gebruikt worden).

Kisthoes

Als je de uitvaartkist gaat verplaatsen of vervoeren, wil je niet dat deze beschadigd. Een kisthoes kun je gebruiken om de kist af te dekken en dus te beschermen. Daarnaast zorg je voor een rustige uitstraling bij de nabestaanden bij het betreden van de woning. De hoezen zijn gevoerd met een stevig katoen wat geldt als een extra beschermlaag voor de kist. De kisthoezen zijn ontworpen voor de veelgebruikte kistmaten:

  • 195x55x37 cm
  • 200x63x43 cm

Bestel ze vandaag nog

Je kunt de brancard- en kisthoezen vanaf nu bestellen bij Tetcon.

Dit artikel was ook te lezen op: