• Wereldwijde verzending
  • 1 jaar garantie
  • Gebruikt in bijna 50 landen
  • nl
0 Mijn offerte
22 / 09 / 2022

BitePRO® en anti-scheur textiel op de GehandicaptenZorg Fair

Deel op social media Categorie

Nog maar een paar weken en dan is het zover. Op 1 november wordt de GehandicaptenZorg Fair georganiseerd in De Basiliek te Veenendaal. Het is een kennisevenement voor zorgverleners binnen de Gehandicaptenzorg. Er is een gevarieerd programma met workshops en activiteiten over allerlei verschillende thema’s binnen de zorg. Tijdens de de dag heb je ook de mogelijkheid om op de beursvloer rond te lopen.

Je vindt Tetcon op de beursvloer

Ook het team van Tetcon is aanwezig op de GehandicaptenZorg Fair. Op onze stand kun je kennis maken met allerlei hulpmiddelen die gebruikt worden door jouw collega’s uit de gehandicaptenzorg, bijvoorbeeld:

  • Anti-scheur materialen

Wanneer je te maken krijgt met cliënten die scheurgedrag vertonen, zijn dekens, kussens en kleding met een hoge scheursterkte een mooie uitkomst voor cliënten. Op onze stand ga je een compleet nieuwe lijn van anti-scheur textiel ontdekken. Ook wordt er een compleet nieuw anti-scheur verzwaringsdeken gelanceerd.

  • BitePRO® bijtbestendige kleding

Misschien ben je wel eens gebeten, gekrabd of geknepen door een cliënt? Ondanks dat dit onbewust gebeurt, is het niet zo dat je dit zo maar voor lief moet nemen. Integendeel zelfs, je hebt recht op bescherming. BitePRO® is een bijtbestendige kledinglijn.

Kom gerust langs

Heb je interesse in één van deze hulpmiddelen? Of benieuwd naar de kwaliteit van een specifieke stof? Op 1 november is je kans om alles te leren over anti-bijt en anti-scheur materialen.

Tickets bestellen?

Tickets zijn te bestellen via deze link.