• Wereldwijde verzending
  • 1 jaar garantie
  • Gebruikt in bijna 50 landen
  • nl
0 Mijn offerte
10 / 03 / 2020

Bestel beschermingsmiddelen bij Tetcon

Deel op social media Categorie

Beschermingsmiddelen nodig? Je kunt nu Face Shields, KN95 Mondmaskers, Wegwerpschorten & Medische Wegwerpmaskers bestellen bij Tetcon.

Ben jij een eindgebruiker (ziekenhuis, zorgcentra, etc.)? Je hoeft deze beschermingsmiddelen niet voor te financieren.

KN95 Mondmaskers

Bescherm jezelf, collega’s en cliënten met deze KN95 mondmaskers. KN95 is een Chinese standaard en wordt internationaal erkend als gelijkwaardige variant van de FFP2 norm. Dankzij de ergonomische vormgeving, ervaar je een goed draagcomfort. Er is ook een rapport beschikbaar waarbij de mondmaskers succesvol zijn getest op de norm EN149:2001. Tarieven, het test rapport en het attest kun je via de e-mail opvragen (info (@) tetcon-ge.com). Wil je zelf ook nog even checken of de KN95-norm aan jouw verwachting voldoet? Check dan even dit nieuwsbericht van Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd.

Mondmaskers KN95

3-laags mondmaskers / medische wegwerpmasker

Met deze mondmaskers zorg je dat de neus en mond bedekt zijn. Daarom zijn deze extra nuttig om de verspreiding van speekseldruppels van een persoon te beperken (bijv. bij niezen of hoesten). Deze medische wegwerpmaskers bestaan uit 3 laagjes. Als je deze mondmaskers wilt bestellen, moet je er wel van bewust zijn dat deze niet volledig aansluit op het gezicht. Hierdoor heb je minder bescherming tegen het inademen van kleine deeltjes die in de lucht hangen. Voor betere bescherming adviseren wij de KN95 mondmaskers.

Chirurgisch Mondmasker

Wegwerpschorten

Zorg dat je kleding niet nat of vies wordt met deze handige wegwerpschorten. Deze wegwerpschorten met lange mouwen zijn gemaakt met SMS materiaal. SMS staat voor Spunbond Meltblown Spunbond. Dit is een gelamineerde stof. De fabrikant van deze wegwerpschorten heeft ook een TUV certificaat en een SMS test rapport.

Wegwerpschorten

Face Shields / Spatschermen

Face Shields kun je inzetten om jezelf en collega’s te beschermen tegen druppels en spatten. Face Shields staan ook wel bekend als spatschermen of gezichtsbeschermers. Gezichtsbeschermers worden vaak gedragen wanneer er sprake is van risico door spatten. Denk hierbij aan bloed, lichaamsvocht, spray of andere infectieuze stoffen. Deze Face Shields hebben een pet lens en worden vaak afgewassen. Het heeft ook een ‘antifogging’ systeem, waardoor je lens niet aanslaat.

De Face Shields worden gebruikt bij de fysiotherapie, scholen, bedrijven, zorginstellingen, kapperszaken en vele anderen.

Het formaat is: lengte 33cm * breedte 22cm

Gezichtbeschermers / Face Shields van Tetcon

Bestellen? Dat is hartstikke simpel.

Wil je een van deze beschermingsmiddelen bestellen? Je kan een email sturen naar info(at)tetcon-ge.com of bel even naar +31 40 298 99 55. Onze collega’s staan klaar om je te helpen. Je krijgt dan een e-mail met alle informatie over de tarieven, de voorraad en een eventuele levertijd. Als eindgebruiker (zorgcentra) ben je niet verplicht om deze middelen voor te financieren.