Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Wie is Hezemans Textiel?

Hezemans Textiel

Hezemans Textiel was een textiel groothandel voor de horeca en de gezondheidszorg. Wasserijen, hotels, restaurants en zorginstellingen konden terecht bij het bedrijf voor beddengoed, badgoed, keukenlinnen en tafellinnen. Het bedrijf vond haar roots in 1863. Wat ooit begon als een weverij groeiden uit tot een textiel groothandel. In de hoogtijdagen telden Hezemans Textiel maar liefst 18 werknemers en exporteerden het naar landen over de hele wereld. Het textielbedrijf ontwikkelden door de jaren heen ook een aantal eigen producten. Een dochteronderneming van Hezemans Textiel was de webwinkel Textielwinkel.nl.

In januari 2015 viel het doek voor Hezemans Textiel. Het was toen gevestigd in Veldhoven. Door diverse gebeurtenissen in het verleden en financiële tegenvallers liep het bedrijf tegen een faillissement aan. Veel activiteiten werden overgenomen door een textielbedrijf uit Soest.

Tetcon

Inmiddels zijn de voormalige eigenaren (Piet en Carina Hezemans) van het Veldhovense bedrijf verder gegaan onder de vlag van Tetcon. Dit staat voor Technische Textiel Concepten. In eerste instantie werd door Tetcon voornamelijk gefocust op de evacuatie middelen die zij zelf hebben ontwikkeld. Bekende voorbeelden van deze hulpmiddelen zijn het evacuatiedoek S-CAPEPOD en het evacuatiematras S-CAPEPLUS. Maar door toenemende vraag van oude Hezemans klanten, zijn er door de jaren heen steeds meer textiel activiteiten bijgekomen. Zo kunt u bij Tetcon terecht voor matrasbeschermers, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, hotelbedden, separeer textiel, matrassen en kussenbeschermers. Hier ziet u een compleet overzicht van alle Tetcon activiteiten.

Wilt u een offerte ontvangen? Klik dan hier. We staan klaar om u te helpen.

tetcon dekbedden voor horeca