Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

Evacuatie hulpmiddelen voor allerlei doelgroepen

Veel ontruimingsoefeningen waarbij mindervaliden betrokken zijn, nemen veel te veel tijd in beslag. Herkent u dat? Er bestaan veel evacuatie hulpmiddelen waar collega’s over klagen omdat deze veel te moeilijk in gebruik zijn, sommige vinden het zelfs angstig om te gebruiken… Hierdoor verliest u veel tijd.

Hoe mooi is het dan dat er hulpmiddelen zijn die super eenvoudig in gebruik zijn, geen onderhoudscontracten hebben en voorzien van een goed prijsje.

Hier maakt u kennis met het complete evacuatiemiddelen aanbod van Tetcon.

Evacuatie middel voor bedlegerige personen
S-CAPEPOD evacuatiedoek

Dit evacuatiedoek zorgt dat een cliënt volledig wordt ingepakt op zijn matras. Door middel van drie flappen wordt een cliënt gefixeerd op zijn matras. Gemaakt van bacterievrij en brandvertragend polyester. Ook geschikt voor een verticale evacuatie via de trap.

Meer informatie
Evacuatiedoek voor cliënten met grote omvang (obesitas en morbide obese)
Bariatric S-CAPEPOD

Een evacuatie sheet waarmee u obese personen kunt evacueren. Een hanteerbaar evacuatie middel voor een cruciale groep die niet zelfstandig kan vluchten tijdens calamiteiten. Geschikt tot 300 kg. Door twee of drie personen te gebruiken.

Meer informatie
Trap evacuatie - alternatief op escape evac stoel
S-CAPEPLUS evacuatiematras

Een evacuatiematras om mindervalide personen, bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, te evacueren. Zowel horizontaal als verticaal. Een super simpel evacuatie middel die bijna iedereen kan gebruiken. Dit is een bekend alternatief op de evacuatiestoel.

Meer informatie
S-CAPEPLUS Evac Mat Premium
S-CAPEPLUS Premium

Een ‘premium evacuatiematras’ voor buitentrappen, ruwe ondervloeren en buitengebieden. Beschikt over ‘s werelds sterkste vezel, Dyneema, en zogenaamde head blocks om het hoofd te fixeren. Ook is het voorzien van een voetenplank voor extra comfort.

Meer informatie
Baby'tjes via de trap evacueren
S-CAPEKIDS evacuatiematras

Dit evacuatiematras, de S-CAPEKIDS, wordt gebruikt in kinderziekenhuizen, kinderdagverblijven en kraamafdelingen. Maar liefst 4 of 5 baby’s kunt u tegelijk evacueren. Het matras is zacht, dik, bacterie vrij, brandvertragend en comfortabel voor de baby’tjes.

Meer informatie
Een glijmatras om overledene naar beneden te verslepen
Bodypod

Dit is het lichtste transfer hulpmiddel voor uitvaartvervoer. De Bodypod is een glijmatras om overledenen naar beneden te halen via de trap waarbij een brancard niet gebruikt kan worden. Het ontwikkelen van de Bodypod is in samenwerking gegaan met Dela Uitvaartvervoer.

Meer informatie
Reddingsdoek voor BHV
Reddingsdoeken

Een reddingsdoek voor de brandweer, BHV teams, EHBO teams, ambulancediensten en reddingsteams. Gemaakt om gewonde of bewusteloze personen snel te verplaatsen wanneer dit niet mogelijk is met een brancard. Het reddingsdoek wordt vaak gebruikt op onbegaanbaar terrein, zoals heides, duinen, festivalterreinen, bosgebieden enzovoort.

Meer informatie

Deze evacuatie middelen worden gebruikt door 1000+ organisaties:

Evacuatie van cliënten bij Adelante

Atrium