Even bellen? +31 40 298 99 55 · Even mailen? info@tetcon-ge.com

THE B2B PLACE FOR TEXTILES

Wie is BKS?

BKS uit Palladam, India. Een textielfabriek met talloze welzijnprogramma’s voor de werknemers, state-of-the-art technologie en duurzaamheidskenmerken. Dankzij de partnership met Tetcon kan uw organisatie direct textiel inkopen bij BKS. Hierdoor kunnen we kwaliteit en lage prijzen voor u combineren. Dit betekent dan ook dat uw organisatie gigantisch kan besparen. Deze besparingen kunnen vervolgens gebruikt worden voor marketingprojecten of R&D.

Dichterbij de bron. Onze werkwijze.

Textiel inkopen bij BKS in India.
Kortere lijnen + top kwaliteiten = goed voor uw portemonnee.
Werkwijze van Tetcon

Uw aankooptraject

6 héle simpele stappen.

1. Uw aanvraag insturen

2. BKS stuurt offerte

3. U bestelt

4. Productie start

5. Transport

6. Uw betaling

voor kleine &

grote projecten

BKS staat klaar om organisaties te helpen bij grote en kleine textielprojecten. Zo proberen we de investering in contract textiel flexibel en makkelijk te maken. Ook bij een nabestelling van 200 slopen, gaat BKS u helpen.

Internationale keurmerken &

Duurzaamheid

Bij BKS staat verantwoordelijk nemen voorop. Dit zie je terug in de werkwijze volgens internationale keurmerken. Niet alleen bij het produceren van textiel, maar BKS zorgt ook dat grondstoffen op een verantwoorde wijze worden geteeld. Deze textielgigant werkt volgens Fairtrade, GOTS, BCI en Oeko-Tex standaarden. Niet alleen voordelig, maar ook hartstikke groen.

fairtrade textiel

WAT IS

de rol van Tetcon?

Tetcon zorgt er voor dat het hele verkooptraject in kannen en kruiken verloopt. Zo vertalen we uw wensen naar BKS en zorgen voor de juiste begeleiding van het complete aankoopproces. Van offerte tot betaling. Samen houden we de teugels in handen.

Hoe deze samenwerking uw organisatie kan helpen?

We gaan uw organisatie helpen met superieure textielkwaliteiten en kostenbesparingen. Wanneer uw organisatie een textielpakket aanbiedt voor uw klanten, heeft u een kostenbesparende service nodig die al uw zorgen uit handen neemt zodat u zich kan focussen op uw specialiteit én de klant.
En daarom staan wij en BKS graag voor u klaar.

Concepten die u kunt bestellen bij BKS.

Tafellinnen. Beddengoed. Meterwaar. Custom-made artikelen.
  • Dekbedovertrekken uit India - voor hotels
  • Tafellinnen voor luxe uitstraling in hotels en restaurants
  • Tafellinnen van Tetcon